• Standaard

Vakantie 2024 en veranderingen

In 2024 zullen we weer met vakantie zijn in de maand augustus, tot zover niets nieuws onder de zon, maar als ik in september weer begin zal er wel het nodige veranderd zijn. Zoals eerder bericht zal Badr, 1 van mijn rechterhanden niet terug keren, die zal dan aan zijn verdere studie beginnen. Maar er zal voor mij ook het nodige veranderen. Sommige van u weten al dat ik plannen had om af te schalen en minder te gaan werken. Per september zal dat een feit zijn. Ik heb tegen alle verwachtingen in een collega gevonden die in wil stappen. Zij brengt jeugdiger enthousiasme en expertises met zich mee  en dus kan de praktijk daar alleen beter van worden. Zij zal zich tzt zelf aan u voorstellen. Daar kunt naar uitkijken. Na de vakantie, in september, zal ik zelf op dinsdag en woensdag aanwezig zijn. De praktijk zal gewoon op dezelfde  manieren bereikbaar zijn. Hoewel mijn wens om minder te werken uitkomt, valt dat mij gigantisch zwaar, veel meer dan verwacht. Ik heb altijd met plezier gewerkt ,in de tussentijd meer dan de helft van mijn leven en weet 100% zeker dat ik het ga missen. Ik heb heel veel van u goed leren kennen en ervaar u als meer dan patient of client alleen en hoewel ik niet helemaal weg ga, valt het heel zwaar.Maar ik denk echt  dat ik u in goede handen laat. Ik dank u zeer voor getoonde vertrouwen, en we zullen elkaar in de toekomst nog wel zien.

tandarts Glenn Leonora

Nieuws

  • Vakantie 2024 en veranderingen

    In 2024 zullen we weer met vakantie zijn in de maand augustus, tot zover niet...

    Lees meer
  • 1 gegeven

    1 gegeven kan 2 reacties oproepen. 1 van trots en blijschap en tegelijk ...

    Lees meer
Meer nieuws
  • Openingstijden

    Openingstijden

    Maandag t/m donderdag van 08:30-12:00 en van 13:00 -17:00. Vrijdagochtend voorlopig gesloten

    Lees meer
  • Afspraak maken

    Afspraak maken

    Alle afspraken, zowel voor tandartsen of mondhygiënisten, kunnen via telefoonnummer 0515 432778 gemaakt en/of verzet worden.

    Maak een afspraak
  • Contact

    Contact

    Heeft u na het lezen van de informatie op deze website nog vragen dan kunt u het onderstaande formulier gebruiken.

    Lees meer

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.