• Standaard

Afscheid

Afscheid, een woord dat zelden leuke gevolgen heeft. Zoals enkele van u , en misschien zelfs meerdere van u, zullen weten is tandarts praktijk Leonora recent overgegaan in nieuwe handen. mijn gezondheid dwong mij ertoe verder in de toekomst te kijken. Zoals met alle disciplines tegenwoordig zijn er grote tekorten aan opvolgers en het kostte 2 jaar om 1 te vinden die geen keten was.. De bedoeling was daarna dat ik een tijdje zou rondhangen, voor zover mijn gezondheid zou toelaten en daartoe hebben we afspraken gemaakt. Die bleken jammer genoeg niet houdbaar.  En dus heb ik per direct besloten geen risico s meer te nemen.. Voor zover u een afspraak met mij had kunt u een telefoontje van mijn , fout de assistenten verwachten.

Ik heb 32 jaar praktijk gehad in Sneek, met plezier. En ik heb veel van u redelijk persoonlijk leren kennen, en dit afscheid valt me zwaar, zeer zwaar. Ik heb in totaal 36 jaar aan tandheelkunde gegeven.

Ik zou u allemaal persoonlijk de hand willen schudden en bedanken voor een toch wel leuke tijd. Tegelijk wil ik verontschuldigingen willen aanbieden aan allen die mij nog dachten te zien. Ik wil ook "mijn"assistenten  bedanken voor alles wat zij gedaan hebben, want hoewel achter de schermen, zij maakten het allemaal mogelijk. Het gaat u allemaal goed, en bedankt. Ik hou het verder kort, dit weegt zwaar.

Tandarts Glenn Leonora

Nieuws

  • Afscheid

    Afscheid, een woord dat zelden leuke gevolgen heeft. Zoals enkele van u , en ...

    Lees meer
  • Vakantie 2024 en veranderingen

    In 2024 zullen we weer met vakantie zijn in de maand augustus, tot zover niet...

    Lees meer
Meer nieuws
  • Openingstijden

    Openingstijden

    Maandag t/m donderdag van 08:30-12:00 en van 13:00 -17:00. Vrijdagochtend voorlopig gesloten

    Lees meer
  • Afspraak maken

    Afspraak maken

    Alle afspraken, zowel voor tandartsen of mondhygiënisten, kunnen via telefoonnummer 0515 432778 gemaakt en/of verzet worden.

    Maak een afspraak
  • Contact

    Contact

    Heeft u na het lezen van de informatie op deze website nog vragen dan kunt u het onderstaande formulier gebruiken.

    Lees meer

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.